סלט קלוסלאו בשידרוג כמו במעדנייה

צילום עדי קאופמן

סלט קולסלו קל להכנה,- עדי קאופמן

הבלבוסטע במטבח

טעים וטרי מכינים בכמה דקות בלבד – במספר מצרכים יש לכם סלט לתפארת!
הסלט יחזיק לכם במקרר (במקרה ולא תספיקו לזלול אותו) שלושה ימים.

המרכיבים-

כרוב קטן לבן/סגול פרוס דק,

3 גזרים מגוררים על פומפייה,

מעט פטרוזיליה (אופציה) קצוצה,

בצל ירוק קצוץ דק (החלק הלבן והירוק)

ואפשר להוסיף גם סלרי פרוס דק.
לרוטב – כף שמן זית, מיץ מלימון שלם, רבע כוס מיונז, מלח, פלפל לבן.

(אפשרות להמיר חלק מהמיונז ביוגוט 3% לא ממותק.זה יוצא נפלא למי שמתכנן ארוחה חלבית).
ההכנה

ערבבו הכל יחד ותהנו מסלט נפלא וקריספי.
זה קל, נהדר ובריא הרבה יותר
אוהבת אתכם, עדי קאופמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *