עוגת גבינה קטיפתית ממש כמו סופלה – ללא גלוטן

Sara Makmal
עוגת גבינה חמימה במרקם מיוחד , רכה כמו סופלה , ללא קמח טעימה ברמה שאפשר לטרוף אותה בכף ישר מהתבנית .
עוגת גבינה משגעת מתכון מאת – Sara Makmal

מוזמנים להצטרף לקבוצה  – הסודות של אמא  

המרכיבים-
6 ביצים
1 כוס סוכר
4 קופסאות גבינה לבנה של 250 גרם , 5%, 9%
( 1 ק״ג גבינה )
1  שמנת מתוקה
 אינסטנט פודינג וניל
2 סוכר וניל
3/4 כוס קורנפלור

עוגת גבינה קטיפתית ממש כמו סופלה – ללא גלוטן

ההכנה-
מקציפים את הביצים שלמות עם כוס סוכר וסוכר וניל לקצף תפוח ( כ6 דקות )
מורידים מהירות מוסיפים את השמנת המתוקה תוך כדי הקצפה ,
מוסיפים אינסטנט פודינג וקורנפלור,
מוסיפים את הגבינה מערבלים מעט לבלילה חלקה
מחממים תנור ל 160 מעלות מניחים בתנור תבנית עם מים חמים ,
משמנים בחמאה תבנית פיירקס ( אפשר תבנית אחרת )
יוצקים את הבלילה לתבנית מניחים את התבנית עם הבלילה בתוך תבנית התנור עם תבנית המים ואופים כ שעה ורבע ,
העוגה לא צריכה להשחים ,
משאירים את העוגה בתנור עם דלת פתוחה כ שעה ,
העוגה עדיין רוטטת אך מתייצבת , מוציאים את העוגה להתייצבות מלאה .
ניתן להגיש עם סירופ שוקולד, מייפל, אבקת סוכר ,
העוגה טעימה מאוד גם בלי שום תוספת .
מתכונים לשבועות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *