סלט כרוב סיני

 

סלט כרוב סיני מאת רוני רוזנצוויג

המרכיבים

1 כרוב גדול
50 גרם שומשום
70 גרם צנוברים
לרוטב:
1/4 כוס סויה
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ

ההכנה
חותכים את הכרוב לרצועות דקות (עם סכין או במעבד מזון).
מערבבים את חומרי הרוטב בסיר קטן ומרתיחים על האש עד שהסוכר נמס.
כשהרוטב קצת מתקרר שופכים אותו על הכרוב ומערבבים (עדיף כמה שעות לפני ההגשה).
קולים על מחבת חמה (ללא שמן) את השומשום והצנוברים.
שופכים את השומשום והצנוברים על הסלט לפני ההגשה

שימו לב שהרוטב מתאים לסלט גדול מכרוב שלם גדול. אם הכרוב לא מאוד גדול אפשר להוריד את כמות הרוטב

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *