לא יכולה לעמוד בפיתוי ולפני שמסתיימת צנצנת כבר מכינה את הבאה אחרי…
עשר דקות והכל מוכן
חמוצים של בית
קל וטעים
מאת שרה
מלפפונים חמוצים
המתכון הכי נכון ‼️‼️‼️
המרכיבים –
מלפפונים קטנים וטריים
חבילה שמיר
שום
פלפל חריף
עלי דפנה
5 גרגירי פלפל אנגלי
חומץ
ההכנה –
מכינים את הנוזלים-
להרתיח 21/2 – 3 כוסות מים ,להוסיף 2 כפות מלח גס.
לצנן!!!
בצנצנת לסדר מלפפונים קטנים טריים .
חבילת שמיר . 1 פלפל חריף קצוץ ( אפשר להוציא גרעינים).
-5 -3 עלי דפנה. 5 גרגרי פלפל אנגלי,שיני שום.
למלא את הצנצנת בשלבים.
בבסיס עלי שמיר עלי דפנה.
פלפל אנגלי , פלפל חריף וחלק מהשום.
חצי מגובה הצנצנת למזוג קצת חומץ.
להוסיף את המלפפונים וחלק מהנוזלים .
אני אוהבת עם חומץ .
לטעום מה דומיננטי יותר בטעם.
להמשיך בסידור המצרכים, מעל שמיר וראשי שום חתוכים. עד למילוי מלא .
את הנוזלים בסוף.
אפשר לשחק עם הטעמי נוזלים.
אפשר רק מים ומלח ללא חומץ !
לסגור מכסה.
להעמיד על השיש במקום ללא שמש.
אחרי יומיים לערך למקרר.
מוכן לאכילה