רוגלך קוראסון
המתכון באדיבות רויטל דוד
לבצק:
קילו קמח מנופה
כוס סוכר
כוס שמן
3 כפות שמרים
2 ביצים
רבע כוס ערק
גרידת לימון
מים פושרים, כמה שצריך לבצק רק ונעים.
למילוי:
כל שוקולד למריחה שאוהבים.
ללוש את הבצק ולהתפיח פעמיים.
בפעם השלישית לחלק ל5 כדורים ולתת לבצק לנוח 10 דקות.
לרדד לעלה גדול ולמרוח במעט מרגרינה או מחמאה, לקבל יפה לריבוע ולתת מנוחה כל הלילה במקרר.
לאחר מכן, להתפיח שוב, לרדד למלבן גדול, למרוח בכל ממרח שוקולד שאוהבים, לרדד עוד מלבן ולהניח על מלבן השוקולד.
לחתוך למשולשים ולגלגל לרוגלך.
בהצלחה