סלט קינואה עדשים שחורות ובטטות- הדס קטלן רזניק
מצרכים –
כוס קינואה
כוס עדשים שחורות
2 בטטות
פטרוזליה
סלרי
בצלסגול
חופן חמוציות
לימון,שמן זית,חצי כפית סוכר
כוס קינואה מוסיפים 1 וחצי כוסות מים סוגרים ומכסים משהו כמו 10 דקות אבל שימו לב לא לחמם על אש גבוהה שזה לא ישרף .
בסיר נוסף שמים כוס אחת של עדשים שחורות 1 וחצי כוסות מים מכסים משהו כמו 20 דקות…
חותכים לקוביות קטנות בטטות שמים שמן זית מלח גרוס ופלפל גרוס מכניסים לתבנית עם נייר אפיה ולתנור 180 מעלות עד להזהבה.
במקביל חותכים פטרוזיליה וסלרי קצוץ דק דק, בצל אחד(עדיפות לסגול)
כשהכל מוכן שמים הכל בקערה ומוסיפים חמוציות
התיבול זה לימון אחד , שמן זית, מלח , חצי כפית סוכר
בתאבון:):)