נקניק ביסקויטים מתכון – רותי אליהו נפתלי
300 גר' שוקולד מריר
50 גר' חמאה /מחמאה
2 כוסות מיפ
3 כפיות שוקולית
3 כפיות סוכר
חבילה ביסקויטים פתי בר
חצי כוס אגוזים
מעט צימוקים,חמוציות אגוזי לוז,פיסטוקים פקאנים מה שבא לכם
ההכנה –
על האש להמיס 3 שוקולד מריר ביחד עם 50 גרם מחמאה או נטורינה
2 כוסות מים 3 כפיות גדושות שוקולית 3 כפיות גדושות סוכר( מי שאוהב מתוק שיוסיף יותר) לבשל עד להמסה של השוקולד .
לשפוך כשזה חם לתוך הקערה שבתוכה יש 2 שורות ביסקוויטים טחונים במגימיקס להם
להוסיף אגוזים צימוקים חמוציות אגוזי לוז פיסטוקים פקאנים (בקיצור מה שיש לכם בבית) אני שמתי כוס אגוזי מלך כוז לוז כוס פקאן מעט פיסטוקים מעט חמוציות ומעט צימוקים ( חצי כוס בערך מכל דבר )
לערבב ליצור כיכר לגלגל בקוקוס ולקרר , אחרי הקירור לפרוס. יצאו לי 4 כיכרות כאלו !