קציצות בשר עם מנגולד,שום ורוטב לימון- מטי בראל
חצי קילו בשר טחון
תפוח אדמה מגורד וסחורות
מלח,פלפל,בהרט
בצל קצוץ
שום כתוש
ביצה
חופן פרורי לחם/קמח מצה
לערבב היטב ולהכין קציצות ולטגן.
3 חבילות מנגולד.לשטוף היטב ולקצץ כולל גבעול.לטגן בצל עם גבעולי המנגולד ולבשל מעט.להוסיף את עלי המנגולד וגרגירי חומוס מבושל ולבשל מעט עם מכסה.
להוסיף את הקציצות המטוגנות פרוסות שום ומיץ לימון להוסיף מעט מים אם צריך ולבשל חצי שעה.להוסיף מלח פלפל וכורכום