מתכון ותמונה באדיבות שלי מורד
מתכונים ל שבועות
בצק פריך 200 גרם חמאה
2 חלמונים
50 גרם סוכר
350 גרם קמח תופח
למלית-
100גרם שוקולד לבן מומס עם 3 כפות שמנת מתוקה
2 וחצי שמנת מתוקה מוקצפת עם 2 כפות סוכר
גביע 250 גרם – גבינה 5% 9% לבחירתכם
אינסטנט פודינג וניל
הכנה-
מכינים בצק פריך, מחלקים לחצי אופים תחתית תבנית עגולה ועוד חצי משטחים ואופים לפירורים.
אופים את הבצק 180 מעלות 25 דקות.
ממסיסים שוקולד לבן ב- שמנת מתוקה .
מכינים קרם מכל המצרכים של המלית – שמים את כל המצרכים במיקסר ומקציפים .
ולשפוך מעל הבצק הפריך בתבנית ולפורר את הבצק השני מעל ממה שנשאר
מומלץ להקפיא לפני חילוץ העוגה מהתבנית
ב ה צ ל ח ה ❤️