מוקפץ עם חזה עוף וירקות- תודה לשושנה אלון על שיתוף המתכון ברשת
לטגן בסיר בצל גדול חתוך לרצועות 4 ,2 שיני שום קצוצות,להוסיף את רצועות חזה העוף בכמות שאתם רוצים
בערך חצי קילו ולטגן קלות.
להוסיף 2 גמבות אדומות 2 גמבות צהובות חתוכות לרצועות ,
גזר ,שעועית ירוקה , תירס , פטריות חתוכות קופסה שלמה או פיטריות טריות ,
פילפל חריף, וכל סוג של ירקות שאוהבים.
לטגן הכל ביחד ולהוסיף
מים בערך 2 כוסות רתוחים ולפי הצורך להוסיף עוד.
להוסיף תבלינים קצת מכל דבר , אני מוסיפה לפי העין
כורכום פלפל לבן , פלפל שחור גרוס , מלח , מעט מרק עוף , כמון , פפריקה שאטה חריפה מעט ,רוטב צילי .
להוסיף מעט מכל דבר ולערבב הכל לבשל בלהבה בינונית עד לצימצום ולאחר מכן בלהבה נמוכה עד שהתבשיל מוכן ,
אפשר להוסיף אם אוהבים לקראת סוף הבישול שומשום
בתאבון וההצלחה