תפוחי אדמה ממולאים בשר יצא אש – מתכון באדיבות מלי גלוזבנד
4 תפוחי אדמה
2 כפות קמח/קמח מצה
מלח, פלפל .מרק עוף
חצי קילו בשר טחון
בצל קצוץ
שן שום
קישוא מגורד
מעט פטרוזיליה
תבלינים מה שאוהבים
לרוטב-
קופסה רסק עגבניות קטנה
כפית דבש
מלח, פלפל פפריקה
מים
הכנה-
לוקחים 4 תפוא מבשלים עושים פירה מוסיפים 2 כפות קמח מלח פלפל מרק עוף .
לקחת קצת כמו שעושים קציצות קובה ומשאירים את הלמעלה פתוח
בקערה מערבבים חצי קילו בשר טחון מתובל – אני הוספתי לזה בצל ,שום, קישוא ,פטרזיליה להוסיף מלח פלפל כורכום ,מרק עוף זה רק מי שאוהב.
יוצרים קציצות קטנות ושמים בתוך התפו"א.
שהכול מוכן בתבנית – שמים בקערה רסק עגבניות קצת ,דבש, כורכום פלפל מלח פפריקה קצת מים .
לשפוך מלמעלה על הכול ולהכניס לתנור חצי שעה .
יוצא מעדן לגמרי 180 מעלות עד שמוכן.
באהבה מלי