עוגיות פאדג' שוקולד

עוגיות קוקיס שוקולד – דוד מרציאנו

100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס חמאה
1 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
4 ביצים
1 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל

הוראות

ממיסים שוקולד בבאן מרי
חמאה להמיס במיקרוגל,
בקערה בינונית מערבבים סוכר חום וביצים במזלג, מוסיפים את השוקולד, המומס, חמאה, קמח, אבקת אפייה וניל עד לקבלת תערובת אחידה

יוצקים לרינג ומקפיאים

קורצים עיגולים בקוטר שרוצים ומניחים על נייר אפייה

שיטה שנייה היא לצקת את הבלילה איך שהיא עם כף

אופים בחום של 170 מעלות למשך 15 דקות.

כאשר מוציאים מהתנור, מאפשרים לעוגיות להתקרר על אפשר לבחון עם קיסם לפני הסרת העוגיות מהתנור האם הן מוכנות על ידי הבדיקה הבאה:

בודקים על ידי קיסם, הבלילה לא צריכה להיצמד לקיסם

בהצלחה

(חשוב לי להגיד שתתנו מרווח גדול בין העוגיות מכיוון שהן מתרחבות)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *