עוגיות אלפחורס כפיר עובדיה
חומרי גלם:
לבצק:
200 גרם חמאה רכה
140 גרם אבקת סוכר
4 חלמונים
200 גרם קורנפלור
200 גרם קמח לבן
1 כפית אבקת אפייה
למלית:
ריבת חלב
קוקוס טחון
אופן הכנה:
מערבלים את החמאה ואבקת הסוכר בקערת המיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את החלמונים וממשיכים לערבל למספר דקות נוספות.
מנפים את שאר הרכיבים ומוסיפים אותם לקערת המיקסר. מערבלים עד לקבלת בצק אחיד.
מחלקים את הבצק לשניים, ומרדדים לעלה בעובי של כחצי ס"מ.
קורצים עיגולים בקוטר של 5 ס"מ ומעבירים אותם באמצעות מרית לשתי תבניות מרופדות בנייר אפייה. מעבירים את התבניות למקרר למשך כחצי שעה.
אופים את העוגיות בטמפרטורה של 170 מעלות במשך 11 דקות, תבנית אחת בכל פעם.
מצננים את העוגיות.
בעזרת שקית זילוף מוסיפים ריבת חלב על מחצית מהעוגיות ומכסים אותן בעוגיות הנותרות. מגלגלים כל עוגיה בקוקוס טחון.
תהנו!