מתכון לחם שום מעלף של כנרת ברקת
קילו קמח
חצי כוס סוכר
2 כפות שמרים
כפית מלח
ביצה אחת
חצי כוס שמן
ללוש הכל במיקסר עם מים פושרים (בערך 2 וחצי כוסות )לפי הצורך .
לתת תפיחה שעה
לעשות צורות שבא לכן אפשר רצועות או צמות .
להתפיח 40 דקות למרוח ביצה ושומשום
לחמם מראש תנור טורבו על 220 מעלות זה חשוב מאוד טורבו כי ככה הלחם לא מיתייבש ושומר על המירקם שלו
רך מאוד בצורה מדהימה לציפוי שמן זית שום כתוש ופטרוזיליה יבשה אני שמתי מורחים ביציאה מהתנור בשפע