מתכון לארטיק מגנום בייתי

מתכון למגנום מטריף תודה לאריאלה יהודה האלופה !

 

המצרכים להכנה תערובת הארטיק וניל

לשוקולד לבן: 250 גרם שוקולד לבן (אני השתמשתי בבלגי)

2 שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1. מכינים גנאש שוקולד לבן – להרתיח שמנת מתוקה, ולשפוך על השוקולד, לערבב עד שהשוקולד ימס ( אני השתמשתי בבלנדר מוט).

2. לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר ללילה

. 3. לשפוך את התערובת למיקסר ולהקציף חצי דקה.

4. לשפוך שמנת מתוקה קרה לתערובת, ולהקציף חצי דקה..עד למרקם של יוגורט.

5. לשפוך את המסה לתבנית סיליקון ייעודית למגנום או ארטיקים , ולהקפיא.

תערובת ארטיק בטעם שוקו-

* לחזור על אותה פעולה עם שוקולד החלב ( אני השתמשתי בבלגי).

הכנת הציפוי:

200 גר'  שוקולד מריר להמיס עם כף שמן.

* עשיתי גם מגנום בטעם פיסטוק. 250 גרם שוקולד לבן ( השתמשתי בבלגי). שמנת מתוקה. ומחית פיסטוק איכותית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *