קציצות דגים ליום שישי

קציצות דגים עדינה בטש

קציצות דגים? אשש

חצי קילו דג טחון – איזה שאוהבים

1 בצל מגורד,

כוסברה קצוצה דק,

1 ביצה

2 כפות פירורי לחם/קמח מצה

מלח, מעט כמון, מעט כורכום, פלפל שחור ופפריקה מתוקה

מערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה.
מכינים רוטב: מחממים סיר רחב עם 2 כפות שמן, 1 גמבה אדומה, 1 פלפל ירוק חריף, 5/6 שיני שום,

חצי חבילה כוסברה קצוצה ומטגנים מעט מוסיפים 3 עגבניות חתוכות לפרוסות 1 כף רסק עגבניות 1 כוס מים.

מתבלים במלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מעט כמון 1 כף סוכר ומערבבים.
כשהרוטב מתחיל לבעבע מניחים את הקציצות בתוכו בעדינות זו לצד זו, מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים הכל יחד במשך כ-30 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *