קציצות דגים עדינה בטש
קציצות דגים אשש
חצי קילו דג טחון – איזה שאוהבים
1 בצל מגורד,
כוסברה קצוצה דק,
1 ביצה
2 כפות פירורי לחם/קמח מצה
מלח, מעט כמון, מעט כורכום, פלפל שחור ופפריקה מתוקה
מערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה.
מכינים רוטב: מחממים סיר רחב עם 2 כפות שמן, 1 גמבה אדומה, 1 פלפל ירוק חריף, 5/6 שיני שום,
חצי חבילה כוסברה קצוצה ומטגנים מעט מוסיפים 3 עגבניות חתוכות לפרוסות 1 כף רסק עגבניות 1 כוס מים.
מתבלים במלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מעט כמון 1 כף סוכר ומערבבים.
כשהרוטב מתחיל לבעבע מניחים את הקציצות בתוכו בעדינות זו לצד זו, מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים הכל יחד במשך כ-30 דקות