מתכון למגנום מטריף תודה לאריאלה יהודה האלופה !
המצרכים להכנה תערובת הארטיק וניל–
לשוקולד לבן: 250 גרם שוקולד לבן (אני השתמשתי בבלגי)
2 שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
1. מכינים גנאש שוקולד לבן – להרתיח שמנת מתוקה, ולשפוך על השוקולד, לערבב עד שהשוקולד ימס ( אני השתמשתי בבלנדר מוט).
2. לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר ללילה
. 3. לשפוך את התערובת למיקסר ולהקציף חצי דקה.
4. לשפוך שמנת מתוקה קרה לתערובת, ולהקציף חצי דקה..עד למרקם של יוגורט.
5. לשפוך את המסה לתבנית סיליקון ייעודית למגנום או ארטיקים , ולהקפיא.
תערובת ארטיק בטעם שוקו-
* לחזור על אותה פעולה עם שוקולד החלב ( אני השתמשתי בבלגי).
הכנת הציפוי:
200 גר' שוקולד מריר להמיס עם כף שמן.
* עשיתי גם מגנום בטעם פיסטוק. 250 גרם שוקולד לבן ( השתמשתי בבלגי). שמנת מתוקה. ומחית פיסטוק איכותית.