עוגת שמרים שוקולד פרווה

מתכון לעוגות שמרים פרווה: באדיבות גלית מסד 

1 ק"ג קמח
1 כוס שמן
2 בצים
3/4 כוס סוכר
שקית סוכר וניל
מעט מלח
1 כף גלוטן
2 כפות שמרים יבשים
מים פושרים לפי הצורך.
אופן ההכנה –
ללוש במקסר עד לקבלת בצק רך ונעים.
להתפיח כשעה או  מעט יותר .
לחלק ל4 כדורים.
כל כדור לרדד ולמרוח ממרח שאוהבים.
אני בחלק מרחתי ממרח שוקולד שחר פרווה (דומה לנוטלה)
ובחלק מרחתי מחמאה ופיזרתי קינמון ומעט סוכר חום.
לגלל לרולדות.
להתפיח היטב ולאפות ב 180 מעלות. כשיוצא מהתנור להרטיב בסירופ (לדאוג שיהיה קר).

סירופ:
בסיר להביא לרתיחה קלה,
1 כוס מים
1/2 כוס סוכר
מעט מיץ לימון.

בהצלחה ובריאות איתנה לכולם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *