סחלב חם – המתכון של סיגלית יאמן
2 כוסות חלב
2 שקיות וניל –
3 כפיות קורנפלור – סה"כ (12 גרם), גדושות.
2 כפיות שטוחות סוכר –
כפית שטוחה קינמון , כחצי כפית לכל כוס.
אופן הכנת המתכון
שמים כוס וחצי חלב בקלחת על הגז ולהביא לרתיחה.
לחצי כוס החלב הקר שנשארה לנו מוסיפים את 3 כפיות הקורנפלור הגדושות. ומערבבים היטב עד שהנוזל חלק וללא גושים.
כשהחלב כמעט רתח נוסיף את נוזל הקורנפלור לחלב החם תוך כדי בחישה, עד שהסחלב מסמיך
נוריד מהאש ונוסיף את סוכר הוניל והסוכר הרגיל לפי הטעם (לא להוסיף הרבה סוכר כי יש סוכר הוניל).
נפזר מעט קינמון מעל.