שיש תפוזים רכה- חני קונאשוילי
לתבנית 28 עגולה עם חור. מי שרוצה גבוהה 26
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1סוכר וניל
1 כוס מיץ תפוזים
כפית גרידת לימון
2 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה.
3 כפות קקאו
הכנה:
להקציף חלבונים להוסיף בהדרגה סוכר.
כשהקצף יציב להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף חלמונים, סוכר וניל שמן מיץ תפוזים וגרידת לימון.
להנמיך להכי נמוך להוסיף קמח ואבקת אפיה בהדרגה.
בתבנית משומנת לשפוך 2/3 מהתערובת.
בשליש הנותר להוסיף את הקקאו לערבב עד שהכל מתאחד.
לשפוך מעל התערובת הבהירה.
עם שיפוד לעשות עיגולים כדי להכניס את התערובת הכהה לבהירה.
לאפות ב170 מעלות.
לא
לשמור עטוף שקית.
בהצלחה חני❤