סחוג ירוק- שרית מאיר אופיר
קילו וחצי עד שניים פלפל חריף ירוק
ששה צרורות כוסברה
שני ראשי שום שלמים גדולים
שמן
מלח
כמון
הכנה:
טוחנים את הפלפל עם הכוסברה במטחנת בשר, שמים את התערובת במסננת עד שכל הנוזלים ניגרים!!
את השום טוחנים בנפרד!!
## חשוב שהתערובת תהיה ללא נוזלים!!
כאשר התערובת מסוננת היטב נערבב פנימה את השום.
מוסיפים מלח וכמון לפי הטעם-כן כן, צריך לטעום
לבסוף נוסיף ככוס שמן (לפחות), נערבב ו….
בתיאבון!!!
תגובה אחת
טעים להפליא. מומלץ מאוד !!❣️❣️❣️