קציצות דגים מטוגנות

קציצות דג מטוגנות של פעם – שרית מאיר אופיר

 

מתכון:
1.5 ק״ג פילה נסיכת הנילוס נקי מעור ומהחלק השומני.
צרור כוסברה וצרור פטרוזיליה שטופים היטב ונקיים מגבעולים עבים ומעלים נבולים.
3 ביצים
3 כפות פירורי לחם
2 בצלים בינוניים (או 1 גדול)
2 תפו״א בינוניים (או 1 גדול)
שיניים קלופות מראש שום שלם
כמון
פלפל שחור
מלח

הכנה:
להשרות את הדג במים ומיץ לימון כחצי שעה.
בינתיים, לטחון במטחנת בשר את תפוחי האדמה והבצל, לסחוט מנוזלים ולהניח בצד.
לטחון את הכוסברה והפטרוזיליה ולהניח בצד
לשטוף היטב את הדג, לטחון אותו ביחד עם השום לתוך קערה ולערבב הכל יחד (את הביצים, פירורי הלחם והתבלינים, את הירק ואת תפו״א והבצל) לעיסה.
לשים במקרר לחצי שעה.
אחרי השהייה במקרר להוציא, ליצור קציצות ולטגן בשמן חצי עמוק!
בתיאבון❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *