חלת מפתח

חלת מפתח מעלפת שהכין בני חימי 

 

המתכון-

קילו קמח

2 כפות שמרים יבשים

רבע כוס סוכר

1/4 כוס שמן

כף מלח

ביצה

2 כוסת ורבע מים

שמים כל המצרכים במיקסר ומפעילים על מהירות בינונית.

10 דקות לישה בערך עד שמתקבל בצק רך וגמיש – לא דביק.

נותנים את הבצק להתפחה של שעה .

מחלקים את הבצק לפי הצורה שבתמונה ויוצרים חלה כמו בתמונה

מתפיחים חצי שעה מורחים ביצה ומקשטים בשומשום כמו בתמונה.

ומכניסים לניור חצי שעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *