עראייס- המתכון של אריאלה גולדמן
המצרכים –
חצי קג בשר צלעות טרי טחון עם השומן שלו
חופן נדיב עלי סלרי קצוצים דק / או פטרוזיליה
בצל קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
פלפל ירוק טרי חריף קצוץ דק
לתבל- מלח,פלפל שחור גרוס,קמצוץ אגוז מוסקט,קמצוץ תבלין הל,כפית פפריקה
מערבבים את כל המצרכים לכדי עיסה אחידה.
חופן נדיב עלי סלרי קצוצים דק / או פטרוזיליה
בצל קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
פלפל ירוק טרי חריף קצוץ דק
לתבל- מלח,פלפל שחור גרוס,קמצוץ אגוז מוסקט,קמצוץ תבלין הל,כפית פפריקה
מערבבים את כל המצרכים לכדי עיסה אחידה.
חוצים את הפיתות,
ממלאים אותן בנדיבות בבשר
מהדקים היטב עם כפות הידיים את הפיתה
ומברישים בשמן משני הצדדים
מחממים מחבת פסים למצב לוהט !
מניחים מעל את חצאי הפיתות
מטגנים על להבה בינונית עד הזהבה מ 2 הצדדים וגם את פתח הפיתה.
הופכים במהלך הטיגון פעמיים כדי לוודא שהמלית תיטגן בצורה מושלמת.
מזליפים טחינה ומגישים חם
וואו זה מעולה – יאמי יאמי