עוגיות שוקולד פאדג'- נעמי ברוכין
ללא גלוטן !!!
מצרכים –
1 שקית שוקולד צ'יפס. כוס מדידה של 200 גר'
כוס שוקולד ציפס
2 כפות שמן
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
2 כפית קפה נמס, מומס ב 1 כפות מים חמים
2 כפות קקאו
2 כפות קמח תפוחי אדמה או שקדים טחונים או קורנפלור. אפשר גם את כולם ביחד.
1/4 כפית אבקת אפייה
מחממים תנור ל 180
מכינים תבנית עם נייר אפיה
מכניסים את השמן והשוקולד במיקרו לדקה שתיים- עד שהשוקולד נמס.
במיקסר חשמלי, מקציפים ביצים עם סוכר עד לקצף לבן, ל
נוסיף את השוקולד המומס לביציםבהדרגה ,
הווניל והקפה ולאחר מכן להוסיף קמח תפוחי אדמה, אבקת אפייה ומלח. מערבבים היטב. ואז להוסיף שוקולד ציפס
ליצור את העיגולים אני השתמשתי בכף גלידה.
אופים במשך 12-15 דקות נעומי❤️