מפרום – ליז תורג'מן
המצרכים
8 תפוחי אדמה אדומים
400 גר' בשר טחון
בצל קצוץ
צרור כוסברה
ביצה
פפריקה
מרק עוף
מלח, פלפל שחור
בהרט
לתערובת שטובלים לפני הטיגון-
קמח
3-4 ביצים טרופות עם מעט שמן וכף רסק עגבניות
אופן הכנה –
1. לקלף 8 תפוחי אדמה מזן אדום ולפרוס אותם דק לצורת סנדוויץ׳
2. להכין את תערובת בשר טחון- לערבב היטבאת המצרכים לפרוס את תפוחי האדמה ל- 3 – לחצות כל חלק ולמלות בתערובת.
3. לטבול את תפוחי האדמה בקמח ואחר כך ביצים לטבול את תפוחי האדמה בבלילה ולטגן מ-2 הצדדים.
4. להכנת הרוטב-
חצי ליטר מים רותחים, 2 כפות גדושות של רסק עגבניות, כף מרק עוף, כף פפריקה מתוקה, כפית פלפל שחור, 1/2 כפית בהרט
לערבב היטב. לשים את תפוחי האדמה המטוגנים בתבנית מעל את הרוטב להכניס לתנור 180 מעלות כשעה.