עוגת תפוזים בחושה וקלה של סבתא שרה
תבנית עם חור בקוטר 24
המצרכים להכנת העוגה –
4 ביצים
חצי כוס מיץ תפוזים
גרידה של תפוז
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
כוס סוכר
1/2 כוס שמן
אופן הכנת העוגה –
מדליקים את התנור על 175 מעלות
טורפים בקערת המיקסר את הביצים והסוכר עד שמקבלים קצף תפוח ובהיר.
מוסיפים את שאר המרכיבים נוזלים וקמח לסירוגין ומערבבים בתנועות קיפול לבלילה אחידה.
מעבירים לתבנית משומנת.
מכניסים לתנור אפייה של 40-50 דקות
תגובה אחת
יקירה אפשר בתבניות אינגליש? כמה? האם האפיה בטורבו או רגיל? תודה