מאפה פילו במלית של בשר

מאפה פילו במילוי בשר עם צנוברים – חופית אלמקייס

מתכון למאפה פילו במלית של  בשר:
6 דפי פילו
כחצי קילו בשר טחון
חופן ' צנוברים

בצל קצוץ

שום

פטרוזיליה

תבלינים

אופן ההכנה –

מכינים מילוי

מטגנים את הבצל קצוץ להזהבה,מוסיפים את הבשר טחון ומפוררים בעזרת מזלג ,מוספים מעט שום כתוש, פטרוזליה קצוצה,מערבבים ומוסיפים את התבלינים
מלח פלפל שחור לפי טעם,חצי כפית כורכום,כפית ראס אל חנות מכבים את  האש
מוסיפים צנוברים ומקררים.

מסדרים תבנית או רינג בגודל הרצוי,-אפשר לעשות
בפיירקס עגול,
מברישים את דפי הפילו משני הצדדים בשמן ומניחים בתבנית 5 יח' אחד על גבי השני ומשאירים את הקצוות מחוץ לתבנית.

ממלאים בתערובת הבשר ומקפלים את קצוות הדפים פנימה וסוגרים עם דף פילו נוסף מעל ומהדקים את הקצוות פנימה לדפנות התבנית.
אופים בחום 180 עד שמזהיב
מגישים לצד רוטב פטריות:
לטגן בצל קצוץ להזהבה,להוסיף חצי קופסא פטריות חתוכות

להמליח ולפלפל והוסיף שקית אבקת רוטב פטריות מהולה בכוס מים

ולשפוך לתערובת הבצל ופטריות לבשל על אש נמוכה עד להסמכה.

מאפה פיגוזי וחגיגי

תודה לחופית המהממת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *