קלסונס – כיסני גבינה לשבועות

קלסונס – כיסני גבינה לשבועות – שולי אורפלי

 

המצרכים –

3/4 כוס מים

4 כפות שמן

2 וחצי כוסות קמח

מעט מלח

ביצה

מלית גבינה –

400 גר' גבינה צפתית מפוררת לערבב עם ביצה

 

 

אופן ההכנה –

מחממים את המים והשמן בסיר עד לרתיחה

מוסיפים מחצית מהקמח ומערבבים היטב כמו שמכינים פחזניות.

מוסיפים ביצה ומערבבים את שאר הקמח עד לקבלת בצק אחיד.

מרדדים לעלה דק וקורצים עיגולים

ממלאים במלית הגבינה

יוצרים כיסון

מבשלים במי מלח ומגישים

ניתן למלא גם עם מלית תפוחי אדמה מבושלים ובצל מטוגן

שבועות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *