לביבות מנגולד וכרובית – דינה גיל
המצרכים –
ראש כרובית
חבילת מנגולד
שתי יחידות לוף/כרשה
שתי כפות שיבולת שועל
כפית מלח
צרור פטרוזיליה קצוצה
בצל גדול
3 ביצים
רבע כוס שמן.
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית ראס אל חנות.
ואופן ההכנה –
מבשלים את פרחי הכרובית והפרסה וסוחטים מהם את כל הנוזלים. לשים בקערה.
את המנגולד לשטוף היטב..לקצוץ.
לטגן בצל עד להזהבה ולהוסיף את המנגולד
לבשל כ 5-10דקות. לאחד את כל המרכיבים.
מלבבים לביבות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר.
עם יתרת השמן, מורחים קלות את הלביבות מלמעלה.
אופים עד להזהבה ב170°. בהצלחה.