לביבות כרובית ומנגולד

לביבות מנגולד וכרובית – דינה גיל

 

המצרכים –

ראש כרובית

חבילת מנגולד

שתי יחידות לוף/כרשה

שתי כפות שיבולת שועל

כפית מלח

צרור פטרוזיליה קצוצה

בצל גדול

3 ביצים

רבע כוס שמן.

רבע כפית פלפל שחור

רבע כפית ראס אל חנות.

ואופן ההכנה –

מבשלים את פרחי הכרובית והפרסה וסוחטים מהם את כל הנוזלים. לשים בקערה.

את המנגולד לשטוף היטב..לקצוץ.

לטגן בצל עד להזהבה ולהוסיף את המנגולד

לבשל כ 5-10דקות. לאחד את כל המרכיבים.

מלבבים לביבות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר.

עם יתרת השמן, מורחים קלות את הלביבות מלמעלה.

אופים עד להזהבה ב170°. בהצלחה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *