קרמשניט "ביס" קטנים ומהממים – אסתר סרוסי
מתכונים ל- שבועות
מתכון:
מצרכים
אריזה בצק עלים
2 שמנת מתוקה
רבע כוס סוכר
אינסטנט פודינג
רבע כוס חלב
אופן ההכנה-
את בצק העלים לחתוך לקוביות
לפזר ברווחים על נייר אפייה
ואז להכניס לתנור 180 מעלות עד שמתנפח ומזהיב . בערך חצי שעה.
לפזר ברווחים על נייר אפייה
ואז להכניס לתנור 180 מעלות עד שמתנפח ומזהיב . בערך חצי שעה.
לאחר שמתקרר חוצים באמצע כמו כיס .
בינתיים מקציפים:
2 שמנת מתוקה
סוכר
פודינג וניל אחד וחלב
2 שמנת מתוקה
סוכר
פודינג וניל אחד וחלב
מזלפים קרם לכיס
מפזרים למעלה אבקת סוכר
ו-בהצלחה!
מפזרים למעלה אבקת סוכר
ו-בהצלחה!