עוגות קרמשניט ביס

קרמשניט "ביס" קטנים ומהממים – אסתר סרוסי

 

מתכונים ל- שבועות

מתכון:

מצרכים

אריזה בצק עלים

2 שמנת מתוקה

רבע כוס סוכר

אינסטנט פודינג

רבע כוס חלב

אופן ההכנה-

 

את בצק העלים לחתוך לקוביות
לפזר ברווחים על נייר אפייה
ואז להכניס לתנור 180 מעלות עד שמתנפח ומזהיב . בערך חצי שעה.
לאחר שמתקרר חוצים באמצע כמו כיס .
בינתיים מקציפים:
2 שמנת מתוקה
סוכר
פודינג וניל אחד וחלב 
מזלפים קרם לכיס
מפזרים למעלה אבקת סוכר
ו-בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *