גבינה אוכמניות העוגה הכי טעימה שיש וקלה מאוד להכנה המתכון: אביבית ג'ורי סמרה
לטורט:
3 ביצים להקציף עם 3/4 כוס סוכר יחד לקצף תפוח ובהיר בערך 7 דקות להנמיך את המיקסר ולהוסיף חצי כוס שמן כוס מים
ו2 כוסות קמח אוסם
לאפות בתבנית קפיצית עגולה מספר 28 או בתבנית מרובעת בחום 180 מעלות בערך 20 דקות ולתת לעוגה להתקרר.
למוס הגבינה:
מקציפים 2 שמנת מתוקה(500 מ'ל)
שקית אחת של סוכר וניל, חצי כוס סוכר,חצי כוס חלב וחבילה אינסטנט פודינג וניל לקרם יציב
ולקפל לקרם 500 גרם גבינה לבנה
בכוס לשים שקית ג'לטין אחת עם 3/4 כוס מים רותחים לערבב היטב ולהוסיף עם מסננת שלא יהיו גושים לקרם הגבינה
ולקפל היטב אל קרם הגבינה לשפוך את הקרם על הטורט ניתן להכניס למקפיא לפני הג'לי אוכמניות.
לג'לי אוכמניות: מכינים 2 חפיסות ג'לי תות או פטל של אוסם לפי הוראות ההכנה באריזה מוסיפים 4 כפות של מחית אוכמניות של פוליבה
מערבבים היטב ושופכים על מוס הגבינה ומקררים היטב בהצלחה
מתכונים ל- שבועות