פשטידת קדאיף ובשר טחון

קדאיף בשר טחון – חן כהן זינו

 

בשר טחון
בצל
פלפל שחור
מלח
פילדלפיה
ראס אל חנות/ בהרט
שערות קדאיף
שמן
פטרוזיליה
כוסברה

אופן ההכנה
לטגן בצל עד שהוא מזהיב
להוסיף את הבשר טחון
כוסברה, פטרוזיליה והתבלינים
עד שהבשר משנה את צבעו
בקערה מפרידים את שערות הקדאיף עם מעט שמן בזהירות
מחממים מחבת עם שמן
ובעדינות מסדרים שכבה אחידה של הקדאיף ומעל מניחים שכבה נדיבה של הבשר ,ומעל מניחים שכבה נוספת של קדאיף
מהדקים היטב, מבשלים על אש נמוכה 8 דק בודקים עם מרית עם זה הזהיב, ועם צלחות הופכים בזהירות
וגם לצד השני נותנים זמן עד שמזהיב
מעל זילפתי טחינה ופיסטוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *