קונכיות פסטה ממולאות

אביבה ריקליס

קונכיות פסטה ממולאות

אביבה ריקליס

מצרכים:
300 גרם פסטה קונכיות
למלית:

100 מוצרלה
100 גרם פרמז׳ן

חבילה תרד

חצי חבילה בולגרית/פטה

חבילה ריקוטה

עלי בזיליקום קצוצים

לרוטב:
קופסה 400 גרם עגבניות מרוסקות דק

4 שיניי שום חצויות
3 עגבניות חתוכות
שמן זית
בזיליקום ואורגנו
חצי כפית פלפל
כפית מחוקה מלח
כוס מים
.
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן פחות 2 דק׳. מצננים ומסננים. מטפטפים מעט שמן זית
מערבבים היטב את כל מרכיבים המלית ומעבירים לקירור.
מכינים את הרוטב:
מחממים סיר עם שמן זית  והשום מטגנים ומוסיפים את העגבניות והרוטב.

מקפיצים כ 2 דקות ומוסיפים את רוטב עגבניות השרי. מתבלים בסוכר, מלח, ופלפל.

מוסיפים את המים  מנמיכים את הלהבה  בישול 10 דקות.
.

ממלאים את הקונכיות במילוי מעבירים את הרוטב לתבנית. מסדרים את הקונכיות בתוך הרוטב ושופכים גם מעל.

מפזרים פרמזן ומכניסים לתנור עד הזהבה קלה של הקונכיות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *