לביבות ברוקולי אפויות

לביבות ברוקולי עם שיבולת שועל – יפה וקס ברקו

 

טעים ובריא !

1 חבילת פתיתי ברוקולי/ברוקולי קפוא
4 ביצים
כפית שום כתוש
חצי כפית מלח
חצי כפית פילפל שחור
1 בצל קצוץ דק
כוס וחצי שיבולת שועל
אפשרות-
לחלבי להוסיף..
200 גר' בולגרית 5%

ההכנה
לערבב את הברוקולי עם הבצל- אם משתמשים בברוקולי שלם לקצוץ אותו.
להוסיף את השום מלח ופילפל שחור
לערבב היטב.
להוסיף את הביצים
ואת שיבולת השועל
לערבב לתערובת אחידה

מחממים תנור..200 מעלות

מהעיסה קורצים כדורים
משטחים טיפה ושמים בתבנית
על דף אפיה
כשכל הלביבות מוכנות
לזלף שמן מעל
ולהכניס לתנור
20/30 דקות

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *