פיצה טעימה ומהירה – נועם זיגדון
לבצק
מצרכים –
1 קילו קמח
2 כפות סוכר
2 כפות שמרים
(לערבב)
להוסיף:
3 כוסות חד״פ פושרים
8 כפות שמן זית
ובסוף חצי כף מלח
מצרכים לרוטב
2 עגבניות חתוכות
רסק עגבניות קטן
3 שיני שום
פלפל שחור
אורגנו
בזיליקום
מלח
פלפל
מעט סוכר
כף חומץ
גבינות צהובות לפיזור
זיתים ומה שאוהבים
לחמם את התנור לטמפרטורה של 180 מעלות
אופן הכנה –
לשים את מצרכי הבצק במיקסר וללוש 10 דקות
לתת מנוחה קצרה של חצי שעה להתפחה.
מחלקים בצק לגדלים הצויים – 4-5 פיצות עגולות
לפתוח לרידוד של עיגול גדול
מכינים את הרוטב – לטגן את העגבניות עם השום ולהוסיף את שאר החומרים ורבע כוס מים לחכות שירתח ולסגור.
להניח על הבצק מהרוטב לפזר גבינות צהובות מוצרלה
לאפות ב-
180 מעלות, 20 דקות
בהצלחה נועם
3 תגובות
מרשמים מעניינים וקלים להכנה.
תודה
שלום
אני מעוניינת