עוגת שוקולד מטריפה

עוגת שוקולד משגעת – מארי שקד שירזי

שמים בקערה: כוס מדידה 200 מ״ל = כוס שתייה חמה חד פעמי

תבנית 24 או שתי אינגליש קייק

מצרכים :

כוס קקאו
2 כוסות קמח תופח, או שתי כוסות קמח רגיל + שתי כפיות אבקת אפיה.
כוס וחצי סוכר
2 ביצים
כוס שמן

לערבב היטב ואז להוסיף 2 כוסות מים רותחים.
שוב לערבב לבלילה אחידה, ללא גושים ובעלת צבע אחיד.
הבלילה יוצאת ממש דלילה וזה בסדר- אל תוסיפו קמח!

להכניס לתנור ל-45 דקות בחום של 180 מעלות.

לבינתיים:
לחמם בסיר שמנת, אפשר ריץ׳ לפרווה.
לא להרתיח.
להוסיף 100-200 גרם קוביות שוקולד מריר ולבחוש עד שהשוקולד נמס ובעל צבע אחיד.

לצקת את הרוטב על העוגה החמה.
ולהתענג.
מרוש׳קה ??

תמונה יכולה לכלול: ‏‏‏קינוח‏ ו‏מזון‏‏‏

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *