מתכון – חומוס בייתי

חומוס בייתי חם טרי טעים ונקי- ירדנה ג'נאח

 

3 כוסות חומוס מושרים לפחות ל-12 שעות

. חשוב מאוד להחליף את המים 3 פעמים במשך ה12 שעות .

להעביר לסיר גדול ולהרתיח עם מים נקיים וכפית סודה לשתיה למשך שעתיים

.לאחר מכן יש לסנן את החומוס לתוך קערה .

חשוב מאוד לא לזרוק את המים !!!

להכניס לבלנדר יחד עם כוס מים של החומוס שסיננו,

כוס וחצי טחינה אסלית, שתי שיני שום ,

שלושת רבעי כפית מלח , חצי כפית כמון ( לא לוותר )

2 כפיות מיץ מלימון טרי .

לטחון היטב היטב הכל יחד שלא יהיו גושים ובהתאם לסמיכות שתרצו יש להוסיף מי חומוס, לימון ומלח . (

למי שאוהב גרגירי חומוס שלמים פשוט להפריש מעט ) או להשרות עוד חצי כוס יותר .

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *