תבשיל במיה עם בשר וחצילים

תבשיל מושלם של במיה עם בשר וחצילים – שולי אורפלי

 

המצרכים –

קילו בשר לבישול ארוך כמו שפונדרה /צלי כתף/שריר – קוביות

3 חצילים גדולים קוביות

חבילה במיה קפואה או טרי

4 עגבניות בשלות

2 כפות רסק עגבניות

כף סילן

מלח פלפל שחור

פלפל אנגלי מעט

2-3 שיני שום כתוש

אופן הכנה –

לשים את החצילים במסננת עם מלח ואחר כך לטגן בשמן עמוק או לצלות בתנור

את הבשר לבשל בסיר לחץ עד לריכוך.

את הבמיה לשטוף ולייבש לילה

למחרת לטגן אותה להוסיף עגבניות חתוכות ורסק עגבניות ,שום ותבלינים .

להוסיף את הבשר המבושל והחצילים המטוגנים לסיר.

לבשל כחצי שעה על אש נמוכה ולסיום אפשר להכניס לתנור לרבע שעה.

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *