פסטה/ ספגטי ברוטב בולונז – צוות האתר
תודה לשירי מלכה על התמונה המהממת
חצי ק״ג בשר טחון
חבילת פסטה או ספגטי
4 עגבניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות
2 בצלים קלופים וחתוכים לקוביות
4 שיני שום כתושות
גזר מגורד דק
עלה סלרי קצוץ דק
3 כפות רסק עגבניות
מים כ- 2 כוסות
מלח פלפל שחור
תבלינים נוספים –
בזיליקום טרי
אורגנו
אופן ההכנה –
מטגנים את הבצלים והשום בשמן זית ומוסיפים את הבשר.
לאחר שהבשר מטוגן היטב מוסיפים סלרי, עגבניות וגזר.
מוסיפים רסק ותבלינים ואת המים .
מבשלים כשעה על אש נמוכה – ואם צריך מוסיפים עוד מים
מבשלים ספגטי או פסטה ומערבבים לתוך הרוטב.