עוגת גבינה של בית מלון/כרמית דהאן
לחמם תנור ל150 מעלות
להניח בתחתית התנור תבנית קטנה עם מים חמים
קילו גבינה לבנה5%
גביע שמנת חמוצה 9%
5 ביצים גודל L או 6 גודל M
כוס סוכר (אני הכנתי עם רבע כוס ועדיין זה יוצא מאד טעים)
כפית תמצית וניל איכותית
חבילת אינסטנט פודינג וניל
5 כפות קורנפלור
בקערת המיקסר שמים את הגבינות עם הסוכר מערבלים מעט מוסיפים את הביצים
ושוב עירבול קל מוסיפים את האבקות ותמצית הוניל
מערבלים במהירות איטית (לא מקציפים) מעבירים לתבנית שטוחה (אין צורך לשמן לפני)
אופים בחום של 150 מעלות למשך כשעה וחצי עד שהעוגה יציבה ולא רוטטת
מכבים את התנור ומשאירים להצנטן עוד כשעה בתנור
*אפשר להוסיף גרידת לימון או תפוז
בהצלחה