עוגת שוקולד שמתאימה למסיבות סיום וימי הולדת – קרדיט סיוון אוחיון אברג'יל
תבנית מלבנית בינונית
המצרכים –
6 ביצים
כוס וחצי סוכר
כוס שוקולית
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפייה
1 מיכל שמנת מתוקה /צימחית
220 גר' חמאה רכה או כוס שמן
לקרם שוקולד –
150 גר' שוקולד מריר
50 גר' חמאה /מחמאה
אופן הכנה –
מכניסים לקערת המיקסר את הביצים ומקציפים היטב עם הסוכר.
מנמיכים את פעולת המיקסר ומוסיפים בהדרגה את שאר המרכיבים .
לאחר שקיבלנו תערובת אחידה מעבירים לתבנית
מכניסים לאפייה של כ- 40-50 דקות
מכינים קרם שוקולד-
ממסיסים את השוקולד במיקרו ומוסיפים חמאה
מצפים את העוגה