פיתות בסגנון אבולעפיה- יפה וקס ברקו
מחממים תנור ל230 מעלות הבצק..
חצי קג' קמח
2 כפות סוכר
כפית מלח
כוס ורבע מים חמימים
ללוש כ10 דקןת ביידים משומנות לעטוף את הבצק לעטוף בשקית מנוחה 10 עד15 דקות להוריד למישטח
לחלק לכדורים(10)
לכסות במגבת ל 10 דקות
מעבירים את התנור למצב גריל מקמחים תבנית מרדדים כל כדור לצורת פיתה
אפשר ביד ואפשר במערוך להכניס לתנור 4 דקות עד 8 עד שהפיתות מתנפחות ומקבלות גוון חום
( להשאר ליד התנור כי התהליך מהיר) כשהן מתקררות אפשר לאכול בהצלחה