פיתות אבולעפיה

פיתות בסגנון אבולעפיה- יפה וקס ברקו

 

 

מחממים תנור ל230 מעלות הבצק..

חצי קג' קמח

2 כפות סוכר

כפית מלח

כוס ורבע מים חמימים

ללוש כ10 דקןת ביידים משומנות לעטוף את הבצק לעטוף בשקית מנוחה 10 עד15 דקות להוריד למישטח

לחלק לכדורים(10)

לכסות במגבת ל 10 דקות

מעבירים את התנור למצב גריל מקמחים תבנית מרדדים כל כדור לצורת פיתה

אפשר ביד ואפשר במערוך להכניס לתנור 4 דקות עד 8 עד שהפיתות מתנפחות ומקבלות גוון חום

( להשאר ליד התנור כי התהליך מהיר) כשהן מתקררות אפשר לאכול בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *