קציצות ירק ובשר

 

קציצות ירק ובשר מטוגנות – ליזה כהן

קרדיט תמונה – ליטל

חצי קילו בשר טחון
4 תפוחי אדמה שלוקים מבושלים  וקלופים
בצל גדול מגורד
ירק: כוסברה ופטרוזיליה – המון
4 ביצים
חופן פירורי לחם/קמח מצה
תיבול: בהרת או ראס אל חנות, מלח, אבקת מרק עוף.

אופן הכנה:
למעוך את התפוחי אדמה לפירה (לא חלק),

לערבב את כל המרכיבים ולתת מעט לנוח.

לטגן קציצה אחת ולטעום ואחר כך אפשר לשפר טעמים

ולהמשיך לטגן קציצות בשמן חצי עמוק. יוצא טעים טעים גם חם וגם קר.

ניתן להכין כמות ולהקפיא.

קציצות בסגנון "עארוק" עם בשר. עוד כמה שעות ייאכל בתוך לחם פ'רנה ?

פורסם על ידי ‏ליזה כהן‏ ב- יום חמישי, 18 במאי 2017

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *