קציצות בסטיל – רחל עטיה
מתכון :
5 תפוחי אדמה גדולים אדומים
400 גר' בשר טחון
בצל
2 ביצים קשות
חצי פטרוזיליה
תבלינים – בהרט, מלח פלפל
קמח/קמח תפוחי אדמה בפסח או קמח מצה וביצים למעטפת.
5 תפוחי אדמה מבושלים לקלף למעוך לפירה לתבל במלח פלפל שחור וכורכום
במחבת לטגן בצל אחד קצוץ דק דק להוסיף 400 גרם בשר טחון לבחוש
להוסיף 2 ביצים קשות מגורדות חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
מלח מרק עוף פלפל שחור ובהרט לבחוש הכל יחד
לקחת חופן מהפירה למלא במלית הבשר
לסגור לעטוף את כל המלית של הבשר עם המעטפת של הפירה .
להזהר שלא יווצרו חורים במעטפת הכל צריך להיות אטום אחרת זה יתפרק בטיגון .
לקמח בקמח לתיבול
בבלילה מ-2 ביצים חצי כוס מים וכפית חרדל לטגן להוציא להניח על נייר סופג
בהצלחה רחל עטייה