קציצות אבוחצירא ברוטב עגבניות – דקר כהן
250 גרם בשר טחון בקר,
250 גרם בשר טחון עוף
,2 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה
,1 בצל קצוץ,
1 גזר מגורד,
כוסברה,פיטרוזליה
2 ביצים,
2 פרוסות לחם לחות.
כורכום,כפית קינמון,א.מרק,פ.שחור מעט מלח.
מכינים קערה עם ביצים וקערה עם סולת
להכין תערובת וליצור קציצות .
לטבול בביצה טרופה ולעטוף בסולת.
במחבת שמן חם לטגן את הקציצות להזהבה
.להעביר לסיר שמכינים בו רוטב עגבניות-
מחממים קופסה של עגבניות קצוצות עם 6 שיני שום כתושות,פלפל חריף
פ.אדומה,פ.שחור,מלח.
2 וחצי כוסות מים חמים להסמיך ולצמצם הרוטב.
להוסיף הקציצות לבשל על אש נמוכה 40 דקות. לצנן לקצוץ כוסברה או פטרוזיליה מעל