קציצות עוף מקורמלות מושלמות

קציצות עוף בטעם מושלם- אילנית כרבי

 

לתערובת הקציצות;

חצי קילו חזה עוף טחון,

2 בצלים מגורדים

תפוח אדמה בינוני מגורד

2 ביצים,

3 כפות פרורית/קמח מצה

מלח, מעט בהרט ,פלפל שחור ופטרוזליה ,

מערבבים את כל המצרכים לכדי תערובת אחידה

קורצים עיגולים קטנים ומטגנים בשמן עמוק.
לרוטב:

מטגנים 3 בצלים חתוכים קטן,

כשהבצל משחים נוסיף כף רוטב טריאקי וכף סילאן ,

כפית כורכום וכחצי כוס מים רותחים עם מעט מרק עוף ,

נבשל על אש קטנה כדי שהבצל ימשיך להפריש נוזלים והרוטב יעשה סמיך, נוסיף את הקציצות ,

ועוד ככוס מים רותחים .

נפזר פלפל שחור גרוס ונבשל לכעשרים דקות על אש נמוכה..

.בתאבון..( נפזר בסיום פטרוזליה לקישוט).מעדן אמיתי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *