קציצות עוף בטעם מושלם- אילנית כרבי
לתערובת הקציצות;
חצי קילו חזה עוף טחון,
2 בצלים מגורדים
תפוח אדמה בינוני מגורד
2 ביצים,
3 כפות פרורית/קמח מצה
מלח, מעט בהרט ,פלפל שחור ופטרוזליה ,
מערבבים את כל המצרכים לכדי תערובת אחידה
קורצים עיגולים קטנים ומטגנים בשמן עמוק.
לרוטב:
מטגנים 3 בצלים חתוכים קטן,
כשהבצל משחים נוסיף כף רוטב טריאקי וכף סילאן ,
כפית כורכום וכחצי כוס מים רותחים עם מעט מרק עוף ,
נבשל על אש קטנה כדי שהבצל ימשיך להפריש נוזלים והרוטב יעשה סמיך, נוסיף את הקציצות ,
ועוד ככוס מים רותחים .
נפזר פלפל שחור גרוס ונבשל לכעשרים דקות על אש נמוכה..
.בתאבון..( נפזר בסיום פטרוזליה לקישוט).מעדן אמיתי