עוגיות מגולגלות עם ריבת שזיפים – מירי יעקב
הבצק-
4.5 כוסות קמח
חמאה 200 גר
רבע כוס שמן
2 וניל
1 אפיה
כוס מיץ תפוזים
הכל בכוס חד פעמית לשתייה חמה
מילוי: פובידל/שזיפים/תות
קנו או שתלמדו להכין
בצק במעבד מזון בפולסים קצרים
מחלקים ל 3 כל חלק בשקית ניילון למקרר שעה לפחות.
לפתוח על נייר אפיה לפזר א.סוכר ולשטח בעדינות עם מערוך.
למרוח מלית ולגלגל בעזרת הנייר עד הסוף.
לאפות 180 * עד שישחימו. בשום אופן לא לחתוך חם!
רולדות עם פובידל