עוגת שוקולד קוקוס

עוגה מעלפת שוקולד וקוקוס עם גנאש מרהיב – רוחמה כהן

מתכון של   רותם מהמטבח באהבה

 

מחממים בסיר קטן:
2 כפות קקאו
2 כפות שוקולית
חצי כוס שמנת מתוקה
כוס סוכר
200 גרם חמאה
את הכל מבשלים עד להמסה מלאה ומניחים להצטנן
בינתיים
מקציפים
7 חלבונים עם חצי כוס סוכר למרנג רך
ומקפלים לתוכו כוס וחצי קוקוס
את החלמונים מערבבים לבלילת השוקולד
ומוסיפים לבלילת השוקולד כוס קמח תופח
להרכבת העוגה : יוצקים מהבלילת שוקולד  בתחתית
מורחים מעל את המרנג
אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ40 דקות עד שקיסם ננעץ יוצא יבש
לציפוי העוגה
מחמממים שמנת מתוקה 250 מ"ל
עם 200 גרם שוקולד מריר
כף גלוקוזה (לא חייבים)
יוצקים על העוגה
ומקשטים בקוקוס ממותק או רגיל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *